Η Εταιρία 1HOST

Η 1HOST είναι ελληνικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) και επίσημος καταχωρητής της “.gr” επέκτασης ονομάτων από το 2008. Με την διαρκή ανανέωση των υποδομών φιλοξενίας και των τεχνολογιών της, παρέχει την ομαλότερη εμπειρία web hosting για τις ανάγκες του ιδιώτη, της μικρής επιχείρησης και του μεγαλύτερου επιχειρηματία.

Γιατί να επιλέξετε την 1HOST

Ισχυρά χαρακτηριστικά web hosting που ενισχύουν την δικτυακή σας παρουσία

Κατοχύρωση Domain Names

Online Κατοχύρωση domain names με κατάληξη .gr, .eu, .net,com. org και εκατοντάδες άλλες νέες καταλήξεις (newTLDS).

Κατοχυρώστε ένα Domain Name

Cloud Servers

Entrprise Cloud Servers με 100% hardware uptime και δυνατότητα να προσθέσετε όποτε το επιθυμείτε επιπλέον πόρους.

Δείτε τους Cloud Servers

Web Hosting

Φιλοξενία ιστοσελίδων και εφαρμογών Web, WordPress, Joomla κ.α. για ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεταπωλητές με Email υπηρεσία.

Δείτε τα πακέτα Web Hosting

Email Hosting

Επαγγελματικό Email Hosting, ιδανικό για μικρομεσσαίες επιχειρήσεις και προσωπική χρήση.

Δείτε τα Email Hosting

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της 1HOST

Επαγγελματικό Web Hosting από 1.77€ / μήνα + ΦΠΑ. Ακόμη και με το μικρότερο πακέτο φιλοξενίας της 1HOST, έχετε στη διάθεσή σας όλα τα εργαλεία, Website Builder MySQL βάσεις δεδομένων κ.α. έτοιμα να υποστηρίξουν οποιουδήποτε τύπου εφαρμογή ή website.

SSD & NVMe: Σε όλα της τα πακέτα φιλοξενίας η 1HOST διατηρεί τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων των πελατών της σε σκληρό δίσκο τύπου SSD ή NVMe.

Κάθε φορά που ένας χρήστης του internet επισκέπτεται την ιστοσελίδας σας, πολλαπλά ερωτήματα γίνονται στη βάση δεδομένων. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που συνθέτουν την σελίδα σας επιστρέφονται από τη βάση δεδομένων και ταξιδεύουν προς τον browser του χρήστη. Όπως καταλαβαίνετε, όσο πιο γρήγορα μπορεί να εξυπηρετήσει η βάση δεδομένων όλα τα ερωτήματα για την σύνθεση της σελίδα σας, τόσο πιο σβέλτη θα φαίνεται η απόκριση της προς τον τελικό χρήστη. Η χρήση δίσκου SSD σας παρέχει ό,τι ταχύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή κόσμο της τεχνολογίας για την αποθήκευση δεδομένων.

Στην εικόνα βλέπετε ένα συγκριτικό διάγραμμα με τις διαφορές μεταξύ απλού σκληρού δίσκου και έναν SSD δίσκο.

  • Speed: Διαφορά στην ταχύτητα ανάγνωσης (μεγαλύτερο είναι καλύτερο).
  • IOPS: Δυνατότητα εξυπηρέτησης ερωτημάτων ανά δευτερόλεπτο (μεγαλύτερο είναι καλύτερο).
  • Latency: Αρχικός νεκρός χρόνος του δίσκου για να ξεκινήσει να εξυπηρετεί ερωτήματα (λιγότερο είναι καλύτερο).

Απλοποιημένο Control Panel: Όλα τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με το πολύ εύχρηστο cPanel που προσφέρει την πλήρη διαχείριση του πακέτου φιλοξενίας σε ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον με δυνατότητα πλοήγησης σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα κτλ.

Reseller Web Hosting: Η δική σου ποιοτική εταιρία web hosting εύκολα και οικονομικά με την υποστήριξη της 1HOST. Χρησιμοποίησε το λογότυπο της επιχείρησής σου, επέλεξε τις δικές σου τιμές πώλησης για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που να εξυπηρετούν τις δικές σου επιχειρησιακές ανάγκες και εισέπραξε το 100% των κερδών!

Radio Streaming: Ξεκίνησε τον δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό εύκολα και γρήγορα! Ανέβασε την μουσική σου, δημιούργησε της δικές σου playlist και ξεκίνα το streaming χωρίς να έχεις τον υπολογιστή σου συνέχεια ανοικτό.

Εγκατάσταση Script: H 1HOST προσφέρει σε όλα τα πακέτα το Softaculous. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο Joomla, WordPress, Drupal, Prestashop, Blogs, Photo Galleries κτλ με ένα κλικ.

Δωρεάν Κατασκευή Website: Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν Site Builder για να κατασκευάσετε το site σας σε 3 απλά βήματα.

© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2021.
Επιστροφή στην κορυφή