Cloud Servers

Enterprise Cloud Servers τελευταίας γενιάς σε Ελληνικό Datacenter με σύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών, High Avaliability και το απόλυτο 100% hardware uptime, ακόμα και σε περίπτωση κάποιας βλάβης ή αστοχίας υλικού!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά από τους Cloud Servers.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% | Παρέχεται με πολιτική ορθής χρήσης
Οι τιμές που αναγράφονται στον παραπάνω τιμοκατάλογο αφορούν ετήσιες συνδρομές

Τι περιλαμβάνουν τα Managed Services;

Αδιάλειπτη (24/7) παρακολούθηση οποιουδήποτε Linux ή Windows Cloud Server και διασφάλιση λειτουργίας με τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

  • Ασφάλεια, συνεχή παρακολούθηση των διεργασιών, πρόληψη κινδύνων και άμεση απόκριση σε κάθε συμβάν, δηλαδή όλα όσα χρειάζονται οι Cloud Servers για να είναι υγιείς και λειτουργικοί. Χρησιμοποιούνται μεθοδολογίες predictive analytics για την πρόβλεψη αναβαθμίσεων σε λογισμικό ή hardware, αναγκαίο για την διατήρηση uptime, μελλοντικής διαθεσιμότητας, επιδόσεων, επιχειρηματικής συνέχειας και αυξημένης απόδοσης των επενδύσεων (ROI) σε υποδομές πληροφορικής μιας εταιρείας.

Professional Patch Management

  • Άμεση εφαρμογή όλων των critical ενημερώσεων Windows OS όταν γίνονται διαθέσιμες από την Microsoft για την θωράκιση των υποδομών σας και προστασία από τυχόν αδυναμίες.

Ασφάλεια

  • Το Webroot SecureAnywhere Business Endpoint Protection προστατεύει τους Cloud Servers από ένα ευρύ φάσμα απειλών όπως ιούς, malware, trojans, phishing, ransomware, spyware, επιθέσεις από προγράμματα περιήγησης (browser-based attacks), cryptojacking, credential-stealing malware και από άλλες απειλές endpoints οι οποίες εισάγονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνημμένων αρχείων, hperlinks, display ads, εφαρμογών κοινωνικών μέσων κ.α. Επίσης εντοπίζει εξελιγμένες, νέες απειλές (never-seen-before) οι οποίες χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό στρατηγικών για την παράδοση τους στο endpoint.

Managed Cloud Backup (Acronis)

Διασφάλιση των δεδομένων με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud χρησιμοποιώντας την αξιόπιστη τεχνολογία backup της Acronis.

Για προϊόντα Acronis Backup Cloud, που μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την παραγγελία σας στην 1HOST, προσφέρεται η υπηρεσία Managed Cloud Backup, όπου δημιουργείται και υλοποιείται σχέδιο backup σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ώστε να προστατεύεται ακόμη και από τυχαία απώλεια δεδομένων – δημιουργείται backup της κατάστασης και των δεδομένων στο cloud ώστε να θωρακιστεί έναντι της απώλειας δεδομένων. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ο χρόνος μετράει αντίστροφα, προσφέρεται συμβουλευτική υπηρεσία ώστε τα δεδομένα του backup να μπορούν να αποκατασταθούν γρήγορα και με ασφάλεια σε ένα production server για μέγιστη επιχειρηματική συνέχεια (business continuity).

Συχνές ερωτήσεις για το Web Hosting

Τι είναι οι Cloud Servers;

Οι Cloud υπηρεσίες είναι υπηρεσίες που παρέχονται στους χρήστες μέσω διαδικτύου. Προσφέρουν σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε εφαρμογές, υπηρεσίες και συστήματα.

Μπορώ να αναβαθμίσω τον Cloud Server μου;

Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον Cloud Server σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε με επιπλέον resources, όπως CPU, RAM, IOPS, Storage, Outgoing Traffic, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας από το online ticketing σύστημα.

Ποιες είναι οι top cloud υπηρεσίες;

Cloud Storage

Πρόκειται για ένα μοντέλο υπηρεσίας στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία της επιχείρησης σας σε ένα κέντρο δεδομένων (datacenter) και να έχετε πρόσβαση σε αυτά μέσω διαδικτύου από όπου κι αν βρίσκεστε.

Cloud Backup

Είναι η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων με άμεση δυνατότητα επαναφοράς αρχείων και δεδομένων σε μηδενικό χρόνο.

Cloud Security

Είναι η υπηρεσία προστασίας δεδομένων και αρχείων αποθηκευμένων σε ένα datacenter, μέσω της οποίας μηδενίζεται ο κίνδυνος εξωτερικών απειλών (ιών, κακόβουλων λογισμικών κ.ά.).

Τι μπορούν να προσφέρουν οι cloud υπηρεσίες στην επιχείρηση μας;

Χαμηλό κόστος, ασφάλεια, ευελιξία, εύκολη διαχείριση.

Τα δεδομένα της επιχείρησης σας βρίσκονται σε χώρο απόλυτα ασφαλή από φυσικές καταστροφές καθώς και από επιθέσεις ιών και κακόβουλων λογισμικών. Ο χρήστης πληρώνει αναλογικά με τη χρήση της cloud υπηρεσίας που κάνει. Η αποθήκευση υλικού στο cloud είναι απεριόριστη εξοικονομώντας έτσι χώρο στον υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται η χρήση USB ή εξωτερικών σκληρών δίσκων, αρκεί μόνο η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Με το Cloud η επιχείρηση σας μπορεί να μετασχηματιστεί ψηφιακά και να λειτουργεί με πιο γρήγορους ρυθμούς και καλύτερη απόδοση.

Σε ποιους απευθύνονται οι Cloud Servers;

Οι Cloud Servers μπορούν να υποστηρίξουν οποιαδήποτε εφαρμογή web που έχει υψηλές απαιτήσεις σε πόρους τους συστήματος που την καθιστούν ακατάλληλη για shared hosting. Ικανοποιεί τις ίδιες απαιτήσεις που ικανοποιεί και ένας Dedicated Server με τη διαφορά πως έχετε ευελιξία στη διάθεση των πόρων και εξασφαλισμένο 100% hardware uptime.

Γιατί να προτιμήσετε Cloud Server έναντι ενός φυσικού μηχανήματος;

Χαμηλό κόστος, 100% hardware uptime, λόγω της απαλλαγής από μεμονωμένο hardware. Υπερσύγχρονος αποθηκευτικός χώρος, μέγιστη απόδοση σε ταχύτητα, εύκολη αναβάθμιση των πόρων τη στιγμή που το χρειάζεστε!

Πως πληρώνω και πότε θα ενεργοποιηθεί ο Cloud Server;

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική, PayPal ή Viva Wallet, o Cloud Server ενεργοποιείται το επόμενο 24ωρο για καθημερινές, ενώ αν η πληρωμή πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο θα δημιουργηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα που ακολουθεί. Για πληρωμές μέσω τραπέζης, η ενεργοποίηση πραγματοποιείται καθημερινά, μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριο.

Που βρίσκονται οι Cloud server της 1HOST;

Οι Cloud Servers της 1HOST, βρίσκονται σε Ελληνικό Datacenter (Interworks Cloud)

© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2021.
Επιστροφή στην κορυφή