Reseller Hosting

Ξεκίνησε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά την δική σου εταιρεία web hosting με την υποστήριξη της 1HOST. Χρησιμοποίησε το λογότυπο της επιχείρησής σου, επέλεξε τις δικές σου τιμές πώλησης για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που να εξυπηρετούν τις δικές σου επιχειρησιακές ανάγκες και εισέπραξε το 100% των κερδών! 

Black Friday Προσφορά στα ετήσια πακέτα Reseller Hosting με 50% έκπτωση!

Basic

Από

24.19 € 1 μήνα
25GB NVME δίσκο
20 Domains cPanel
1TB Κίνηση δικτύου
Απεριόριστα Email
Απεριόριστες Βάσεις MySQL
Απεριόριστοι FTP Λογαριασμοί
JetBackup 5
WordPress Toolkit Deluxe
Private Nameservers
Δωρεάν SSL για όλες τις ιστοσελίδες
Softaculous Apps Installer
WHM / cPanel
1 Δωρεάν μεταφορά
1 CPU, 2 GB RAM

Professional

Από

80.65 € 1 μήνα
100GB NVME δίσκο
40 Domains cPanel
3ΤΒ Κίνηση δικτύου
Απεριόριστα Email
Απεριόριστες Βάσεις MySQL
Απεριόριστοι FTP Λογαριασμοί
JetBackup 5
WordPress Toolkit Deluxe
Private Nameservers
Δωρεάν SSL για όλες τις ιστοσελίδες
Softaculous Apps Installer
WHM / cPanel
5 Δωρεάν μεταφορές
3 CPU, 4 GB RAM

Agency

Από

161.29 € 1 μήνα
200GB NVME δίσκο
50 Domains cPanel
4ΤΒ Κίνηση δικτύου
Απεριόριστα Email
Απεριόριστες Βάσεις MySQL
Απεριόριστοι FTP Λογαριασμοί
JetBackup 5
WordPress Toolkit Deluxe
Private Nameservers
Δωρεάν SSL για όλες τις ιστοσελίδες
Softaculous Apps Installer
WHM / cPanel
10 Δωρεάν μεταφορές
4 CPU, 8 GB RAM
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς Black Friday:

 • Η έκπτωση ισχύει μόνο για αγορά νέων πακέτων reseller hosting, για νέους πελάτες, χρονικής διάρκειας ενός έτους και δεν ισχύιει για ανανεώσεις ή αναβαθμίσεις.
 • Η προσφορά ισχύει για όσες παραγγελίες γίνουν και εξοφληθούν έως και την Τετάρτη 30/11/2022 στις 23:59.
 • Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου, τα πακέτα ανανεώνονται στις τρέχουσες τιμές του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, όπως είναι αναρτημένες στον παραπάνω κατάλογο.

 • Μεταφορά website από migration experts

  Θέλεις να αλλάξεις πάροχο φιλοξενίας;

  Κανένα πρόβλημα!

  Η τεχνική ομάδα της 1HOST θα αναλάβει να μεταφέρει δωρεάν την ιστοσελίδα σου γρήγορα και χωρίς διακοπή λειτουργίας, στις υποδομές μας! Επίσης, μπορούμε να μεταφέρουμε και το domain name σου στην 1HOST, έτσι ώστε η διαχείριση τους μέσα από τον λογαριασμό σου να είναι πλέον «παιχνιδάκι».

  10 Λόγοι για να επιλέξετε τα πακέτα φιλοξενίας της 1HOST

  Datacenter: Ελλάδα & Γερμανία

  Κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης μέσω του δικτύου οπτικών ινών πολλαπλών συνδέσεων μέσω (GR-IX, DE-CIX και άλλους παρόχους)

  Enterprise Hardware

  Supermicro και Hewlett Packard Servers, με επεξεργαστές Intel Xeon, AMD Ryzen/Epyc και NVMe/SSD δίσκους σε RAID για κορυφαία ταχύτητα και ασφάλεια

  Αντίγραφα ασφαλείας

  Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε απομακρυσμένους servers για μεγαλύτερη ασφάλεια (έως και 2 μήνες πίσω), για παν ενδεχόμενο με την εφαρμογή JetBackup

  WordPress Toolkit Deluxe

  Εύκολη διαχείριση, Smart updates, με ελέγχους ασφαλείας, αναβαθμίσεις, μεταφορές, debugging, Backup / Restore / Maintenance / Clone Website κ.α.

  HTTP/2

  Το πρωτόκολλο HTTP/2 διπλασιάζει την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σου σε mobile και desktop συσκευές & υποστηρίζεται σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας

  cPanel

  Το κορυφαίο Control Panel της παγκόσμιας αγοράς σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας, μέσα από ένα όμορφο, ασφαλές & λειτουργικό περιβάλλον διαχείρισης

  Οι υψηλότεροι πόροι!

  Οι υψηλότεροι πόροι στα πακέτα φιλοξενίας, στο shared hosting έως 2GB RAM, 2 CPU, 60MB/s I/O Usage, έως 60 Entry Processes στο Business Plan

  Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

  Με κάθε αγορά πακέτου φιλοξενίας, σου παρέχουμε εντελώς δωρεάν SSL πιστοποιητικό ασφαλείας για όλα τα domain που φιλοξενείται σε εμάς

  Ασφάλεια Δεδομένων

  Τα δεδομένα και τα email σου προστατεύονται από ειδικά παραμετροποιημένα Firewalls, Antivirus και εξετάζεται η ορθή λειτουργία τους από τους τεχνικούς μας

  Υποστήριξη

  Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις μπορείς να ανοίξεις ένα αίτημα υποστήριξης & ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σου δώσει τη λύση

  Αντίγραφα Ασφάλειας

  Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για το πακέτο φιλοξενίας σας

  Στην 1HOST κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηναία βάση. Συνολικά αντίγραφα ασφαλείας (6) Καθημερινά, (2) Εβδομαδιαία, (2) Μηναία, μέσω της εφαρμογής JetBackup σε απομακρυσμένους servers για μεγαλύτερη ασφάλεια, επαναφορά backup εύκολα και γρήγορα μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον.

  Τα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν

  Cloudlinux: Το κορυφαίο λειτουργικό για web hosting που σου εξασφαλίζει αποκλειστικούς πόρους, σταθερότητα λειτουργίας και ασφάλεια των αρχείων σας.

  CageFS: Απομονώνει τα αρχεία των χρηστών του server για μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι πολλαπλών επιθέσεων (malware, κενά ασφαλείας κτλ).

  LVE Manager: Σας εμφανίζει στατιστικά χρήσης πόρων από το domain σας, έτσι ώστε αν φτάνει ή ξεπερνάει τους διαθέσιμους πόρους, να βελτιώσετε τον κώδικα σας ή να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σας.

  Εύκολη διαχείριση με WordPress Toolkit Deluxe με ελέγχους ασφαλείας, αναβαθμίσεις, μεταφορές, debugging, Backup / Restore / Maintenance / Clone Website κ.α.

  Smart updates για τα themes και τα plugin σου. Έλεγχος προβληματικών σελίδων / σφαλμάτων αναβάθμισης και ενημέρωση.

  Αυτοματοποιημένος έλεγχος για ενημερώσεις και εντοπισμό σφαλμάτων. Ο διαχειριστής λαμβάνει ειδοποιήσεις αν εντοπιστεί κάποια αλλαγή στο WordPress.

  Εύχρηστο Control Panel, πολυγλωσσικό με πολλές δυνατότητες, εύχρηστο στην χρήση του πάντα στην τελευταία έκδοση! Ο κάθε πελάτης σας έχει δική του πρόσβαση στη διαχείριση του πακέτου hosting του, για να κάνει ότι αλλαγές θέλει χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας.  Δυνατότητα τοποθέτησης του δικού σας λογότυπου στο WHM και στο cPanel.

  Η εφαρμογή JetBackup κάνει την επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας (backup) όσο το δυνατόν πιο εύκολη, ενώ δίνει μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα στον χρήστη να επαναφέρει επιλεκτικά, επιμέρους κομμάτια του πακέτου φιλοξενίας του αφήνοντας όλο το υπόλοιπο πακέτο αμετάβλητο. Παράδειγμα μπορείτε να επαναφέρετε μόνο έναν συγκεκριμένο λογαριασμό email, την βάση δεδομένων ή μόνο τα αρχεία σας. 

  Ενεργοποιείστε εύκολα διαφορετικές εκδόσεις PHP για κάθε ιστοσελίδα σας  PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4,8.0 και 8.1.

  H 1HOST προσφέρει σε όλα τα πακέτα το Softaculous. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο Joomla, WordPress, Drupal, Forums, e Shops, Blogs, Photo Galleries με ένα κλικ.

  Συχνές ερωτήσεις για το Reseller Hosting

  Σε web developers, designers, διαφημιστικές, εταιρίες IT, επαγγελματίες που θέλουν μέσω ενός πακέτου Reseller hosting να φιλοξενήσουν περισσότερες ιστοσελίδες.

  Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική, PayPal ή Viva Wallet, το hosting ενεργοποιείται άμεσα τα επόμενα λεπτά. Για πληρωμές μέσω τραπέζης, η ενεργοποίηση πραγματοποιείται καθημερινά, μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριο.

  Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μέσω του λογαριασμού σας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από το >online ticketing σύστημα.

  Για τα Reseller πακέτα 25G, 50G και 100G και για ελάχιστη διάρκεια παραγγελίας 3 μηνών,  έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δωρεάν:

  1 Domain name για περίοδο 2 ετών (.gr/.com/.net/.eu)

  Εμείς υποστηρίζουμε εσάς για τυχόν θέματα που έχετε με την υπηρεσία, (websites, email, WHM, cPanel)  και εσείς μιλάτε με τους πελάτες σας για οτιδήποτε αφορά τεχνικά θέματα που αφορούν στα websites ή τα email τους.

  Βεβαίως και μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πακέτα με όσο χώρο, κίνηση δικτύου, email, ftp, addon domains κτλ εσείς θέλετε και να δώσετε στους πελάτες σας αυτόνομη πρόσβαση στη διαχείριση των ιστοσελίδων τους μέσω του cPanel, καθώς και να εγκαταστήσουν εφαρμογές με ένα κλικ, όπως WordPress, Joomla, Prestashop κτλ, χωρίς να χρειάζεται να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας, εύκολα και γρήγορα

  Μπορείτε να φιλοξενήσετε περιορισμένο αριθμό ιστοσελίδων. Συγκεκριμένα σε κάθε πακέτο φιλοξενίας αναγράφεται ο αριθμός των λογαριασμών cPanel που μπορείτε να δημιουργήσετε. Τα πακέτα Reseller hosting απευθύνονται σε ιστοσελίδες μικρών απαιτήσεων, κοινώς να είναι συνηθισμένα (όχι portals, forum και e-shops με μεγάλη επισκεψιμότητα). Σε περίπτωση που κάποια ιστοσελίδα  ξεπεράσει τον μέσω όρο του Server θα ειδοποιηθείτε άμεσα με μήνυμα ώστε να ενημερώσετε τους πελάτες σας που χρησιμοποιούν παραπάνω πόρους από το επιτρεπτό όριο.

  Copyright © 2023 1HOST. All rights reserved.