Διαχείριση με cPanel

H 1HOST παρέχει σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας την κονσόλα διαχείρισης cPanel. Το cPanel περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορείτε να διεκπαιρεώσετε οποιαδήποτε εργασία χωρίς την παρεμβολή τρίτου μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον. Το cPanel ενημερώνεται συνεχώς και ως επί το πλείστον αποσπά θετικές κριτικές στο διαδίκτυο.

Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του cPanel:

e-Mail

Δημιουργία λογαριασμών email, forwarders και autoresponders. Επίσης διάφορα φίλτρα για την προφύλαξη από Spam όπως ο Apache SpamAssasin.

Διαχείριση αρχείων

Διαχειριστείτε τα αρχεία σας, κρατήστε back up και ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για το χώρο που καταναλώνετε.

FTP Client

Η σύνδεση στο πακέτο φιλοξενίας σας, μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να συνδεθείτε κάνοντας χρήση κάποιου προγράμματος όπως το FileZilla ή το WinSCP που εξειδικεύονται σε αυτού του τύπου τις μεταφορές και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και κάποιον HTML Editor όπως είναι το Notepad++, το Sublime ή το DreamWeaver που παρέχουν διεπαφές ή ακόμη και κάποιο πιο ολοκληρωμένο προγραμματισμό IDE όπως το Aptana Studio, το Eclipse και άλλα. Οι παραπάνω εφαρμογές έχουν ενσωματωμένο (FTP Client), δηλαδή μηχανισμό σύνδεσης στην FTP υπηρεσίας του πακέτου φιλοξενίας σας (Server), μέσω του οποίου μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας.

Βάσεις δεδομένων

Δημιουργήστε βάσεις δεδομένων, προσθέστε χρήστες με διάφορα δικαιώματα και αποκτήστε πλήρη έλεγχο στις βάσεις με τη χρήση του PHPMyadmin.

Domains

Προσθέστε subdomains, addon domains, parked domains και ανακατευθύνσεις μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον του cPanel εύκολα και γρήγορα.

Domain Aliases (parked domains)

Αν έχετε κατοχυρώσει περισσότερες από μια διευθύνσεις domain και θέλετε να κατευθύνουν όλες στην δική σας ιστοσελίδα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε.

Logs

Παρακολουθήστε διάφορα στατιστικά για το website σας μέσω των εργαλείων καταμέτρησης Webalizer και AWStats.

© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2021.
Επιστροφή στην κορυφή