Αντίγραφα Ασφάλειας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για το πακέτο φιλοξενίας σου

Αντίγραφα ασφαλείας ιστοσελίδων

Στην 1HOST κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηναία βάση

Αντίγραφα ασφαλείας με το JetBackup σε απομακρυσμένους servers για μεγαλύτερη ασφάλεια, επαναφορά backup εύκολα και γρήγορα μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον.

Μέσα από την περιοχή διαχείρισης του hosting σας στο cPanel, σου δίνεται η δυνατότητα να μπορέσεις να δημιουργήσεις μόνος σου αντίγραφα ασφαλείας του πακέτου φιλοξενίας σου ή να κατεβάσεις κάποιο ήδη υπάρχων τοπικά στον υπολογιστή σου ή σε κάποια άλλη συσκευή. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς αντίγραφα ασφαλείας πριν από την οποιαδήποτε αλλαγή που πραγματοποιείς στην ιστοσελίδα σου.

Αντίγραφα ασφαλείας με το JetBackup

Η λήψη αντιγράφων ασφαλείας (backup) ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι μια απαραίτητη διαδικασία για όλες τις ιστοσελίδες, με την πάροδο των ετών αλλά και την εξέλιξη του διαδικτύου καθώς οι πιο σημαντικές πληροφορίες σου πλέον αποθηκεύονται στις ιστοσελίδες - πακέτα φιλοξενίας και κυρίως αυτές των επιχειρήσεων!

Για τη διευκόλυνση όλων των πελατών μας προσθέσαμε την εφαρμογή JetBackup σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας της 1HOST.

Φιλοξένησε με ασφάλεια την ιστοσελίδα σου

Η εφαρμογή JetBackup κάνει την επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας (backup) όσο το δυνατόν πιο εύκολη, ενώ δίνει μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα στον χρήστη να επαναφέρει επιλεκτικά, επιμέρους κομμάτια του πακέτου φιλοξενίας του αφήνοντας όλο το υπόλοιπο πακέτο αμετάβλητο. Παράδειγμα μπορείς να επαναφέρεις μόνο έναν συγκεκριμένο λογαριασμό email, την βάση δεδομένων ή μόνο τα αρχεία σας. 

Ένα πλήρες backup πολλές φορές είναι χρήσιμο για την μεταφορά του πακέτου φιλοξενίας σας καθώς και τις ιστοσελίδας σας σε άλλο πάροχο web hosting.

Copyright © 2023 1HOST. All rights reserved.