Μεταφορά Ονοματος /  Domain name

Για την μεταφορά του ονόματος χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας τον κωδικό εξουσιοδότησης (EPP Code) τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τον τρέχων καταχωρητή σας.

Στη συνέχεια μπορείτε να συνδεθείτε στην καρτέλα πελάτη που διατηρείται στην 1HOST(αν είστε ήδη πελάτης) ή να κάνετε εγγραφή και στη συνέχεια να προσθέσετε νέα παραγγελία / μεταφορά του ονόματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα σας ζητηθεί να εισάγετε των κωδικό εξουσιοδότησης.

Στην περίπτωση μεταφοράς .gr ονόματος δεν υπάρχει καμία χρέωση και πραγματοποιείται άμεσα.

Στην περίπτωση .com, .net, .org κτλ ονόματος η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει και 3 – 24ωρα και το κόστος είναι ίδιο με αυτό της ανανέωσης γιατί ουσιαστικά κατά την μεταφορά ανανεώνεται και το όνομα για ένα επιπλέον χρόνο.

 

Μεταφορά Website

Για την μεταφορά του website σας χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας ένα πλήρες back up των αρχείων και των βάσεων δεδομένων σας. Έπειτα μπορείτε να τα ανεβάσετε στο νέο πακέτο φιλοξενίας που έχετε ενεργοποιήσει στην 1HOST μέσω του online διαχειριστή αρχείων που μπορείτε να βρείτε στο control panel ή να τα ανεβάσετε μέσω της υπηρεσίας FTP.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα έχετε την υποστήριξη των τεχνικών της 1HOST.

Στα πακέτα φιλοξενίας της 1HOST μπορείτε να φιλοξενήσετε περισσότερα από ένα website και να ελαττώσετε σημαντικά το συνολικό σας κόστος.

© 2008-2018 1HOST WEB HOSTING. All rights reserved.

Επιστροφή στην κορυφή