Μεταφορά Website

Άλλαξε πάροχο φιλοξενίας εύκολα και γρήγορα! Η μεταφορά πραγματοποιείται από τους έμπειρους τεχνικούς μας χωρίς καμία διακοπή στην υπηρεσία σου

Μεταφορά website από migration experts

Θέλεις να αλλάξεις πάροχο φιλοξενίας; Κανένα πρόβλημα!

Η τεχνική ομάδα της 1HOST θα αναλάβει να μεταφέρει δωρεάν την ιστοσελίδα σου γρήγορα και χωρίς διακοπή λειτουργίας, στις υποδομές μας!

Επίσης, μπορούμε να μεταφέρουμε και το domain name σου στην 1HOST, έτσι ώστε η διαχείριση τους μέσα από τον λογαριασμό σου να είναι πλέον «παιχνιδάκι».

  • Μεταφορά όλων των Web Εφαρμογών: WordPress, Joomla κτλ
  • Μεταφορά από οποιοδήποτε Control Panel, όπως το cPanel, Plesk, Direct Admin κ.α.
  • Ισχυρή ασφάλεια με πολλαπλά μέτρα ασφαλείας στους servers μας
  • Ασυναγώνιστη τεχνική υποστήριξη

Μεταφορά ιστοσελίδας σε 3 απλά Βήματα:

1) Παραγγελία Hosting: Επιλέγεις και πραγματοποιείς παραγγελία για ένα πακέτο hosting. Άμεσα θα σου στείλουμε email με τις οδηγίες διαχείρισης του νέου σου πακέτου φιλοξενίας.

2) Μεταφορά αρχείων & emai: Αν επιθυμείς να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά, θα πρέπει να συμπληρώσεις την παρακάτω Φόρμα Μεταφοράς Ιστοσελίδας, ώστε να προγραμματίσουμε την διαδικασία μεταφοράς. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις την μεταφορά μόνος σου, μπορείς να κατεβάσεις ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας από τον προηγούμενο πάροχο σου και να ανεβάσεις τα αρχεία, την βάση δεδομένων και τα email σου μέσω του cPanel. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την Βάση Γνώσεων της 1HOST ή να ανοίξεις ένα αίτημα υποστήριξης.

3) Έλεγχος website & αλλαγή DNS: Έλεγξε αν μετά την μεταφορά η ιστοσελίδα σου λειτουργεί σωστά εφόσον έχεις αλλάξει name servers ή A Record στο domain σου. Η ιστοσελίδα σου θα λειτουργήσει από το νέο πακέτο φιλοξενίας σε 4 έως 24 ώρες.

Φόρμα Μεταφοράς Ιστοσελίδας

Ονοματεπώνυμο: (*)
Το email σας: (*)
Domain: (*)
Προηγούμενος Πάροχος: (*)
Hostname: (*)
Username: (*)
Password: (*)
Hostname: (*)
Username: (*)
Password: (*)
Email Φιλοξενίας:
Σχόλια:

Copyright © 2023 1HOST. All rights reserved.