Μεταφορά Ονοματος / Domain name

Για την μεταφορά του ονόματος χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας τον κωδικό εξουσιοδότησης (EPP Code) τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τον τρέχων καταχωρητή σας.

Στη συνέχεια μπορείτε να συνδεθείτε στην καρτέλα πελάτη που διατηρείται στην 1HOST(αν είστε ήδη πελάτης) ή να κάνετε εγγραφή και στη συνέχεια να προσθέσετε νέα παραγγελία / μεταφορά του ονόματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα σας ζητηθεί να εισάγετε των κωδικό εξουσιοδότησης.

Στην περίπτωση μεταφοράς .gr ονόματος δεν υπάρχει καμία χρέωση και πραγματοποιείται άμεσα.

Στην περίπτωση .com, .net, .org κτλ ονόματος η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει και 3 – 24ωρα και το κόστος είναι ίδιο με αυτό της ανανέωσης γιατί ουσιαστικά κατά την μεταφορά ανανεώνεται και το όνομα για ένα επιπλέον χρόνο.

Μεταφορά website από migration experts

Θέλετε να αλλάξετε πάροχο φιλοξενίας;

Ένας εξειδικευμένος στις μεταφορές τεχνικός μας, θα μεταφέρει την ιστοσελίδα σας γρήγορα και χωρίς διακοπή λειτουργίας! Επίσης, μπορούμε να μεταφέρουμε και το domain name σας στην 1HOST, έτσι ώστε η διαχείριση τους μέσα από τον λογαριασμό σας να είναι πλέον «παιχνιδάκι».

Μεταφορά ιστοσελίδας, σε 3 απλά Βήματα:

  1. Παραγγελία Hosting: Διαλέξτε και πραγματοποιήστε παραγγελία για ένα πακέτο hosting. Άμεσα θα σας στείλουμε email με τις οδηγίες διαχείρισης του νέου σας πακέτου φιλοξενίας.
  2. Μεταφορά αρχείων & emai: Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω αιτήματος υποστήριξης στο online ticketing σύστημα μας, ώστε να προγραμματίσουμε την διαδικασία μεταφοράς. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε την μεταφορά μόνοι σας μπορείτε να κατεβάσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας από τον προηγούμενο σας πάροχο και να ανεβάσετε τα αρχεία σας, την βάση δεδομένων και τα email σας μέσω του cPanel σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Βάση Γνώσεων της 1HOST.
  3. Έλεγχος website & αλλαγή DNS: Ελέγξτε αν μετά την μεταφορά η ιστοσελίδα σας λειτουργεί σωστά εφόσον έχετε αλλάξει name servers στο domain σας. Η ιστοσελίδα σας θα λειτουργήσει από το νέο πακέτο φιλοξενίας σε 4 έως 24 ώρες.
© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2021.
Επιστροφή στην κορυφή