Τι είναι η WHOIS αναζήτηση;

Τo WHOIS είναι μια δημόσια βάση δεδομένων κάθε μητρώου ονομάτων όπως είναι το (ΙΤΕ για τα domain με κατάληξη .GR, ICANN για τα domain με κατάληξη .COM, EURid για domain με κατάληξη .EU) τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα καταχωρημένα domains και τα πλήρη στοιχεία τους.

Για να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο που σου παρέχουμε, γράψε το domain name του οποίου θέλεις να αναζητήσεις και πάτησε το κουμπί της αναζήτησης.

Τα αποτελέσματα τους WHOIS εμφανίζουν στοιχεία όπως, ημερομηνία καταχώρισης, λήξης & τελευταίας ενημέρωσης. Πρόσθετα εμφανίζεται ο τρέχων Καταχωρητής, η κατάσταση και οι Εξυπηρετητές Ονοματοδοσίας ή αλλιώς name servers. Τέλος εμφανίζονται στοιχεία κατόχου και διαχειριστή (όπου επιτρέπεται η κοινοποίηση τους) από το αντίστοιχο Μητρώο Ονομάτων

Μεταφορά Domain στην 1HOST

Άμεση αλλαγή καταχωρητή εύκολα και γρήγορα!

Για την μεταφορά του ονόματος χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου τον κωδικό εξουσιοδότησης (EPP Code) τον οποίο μπορείς να προμηθευτείς από τον τρέχων καταχωρητή σου.

Στη συνέχεια μπορείς μέσω του λογαριασμού σου στην 1HOST (αν είσαι υφιστάμενος πελάτης) ή να κάνεις εγγραφή και στη συνέχεια πηγαίνεις στην μεταφορά του domain. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα σου ζητηθεί να εισάγεις των κωδικό εξουσιοδότησης.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της 1HOST είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις την μεταφορά του domain σου!

Copyright © 2023 1HOST. All rights reserved.