Reseller Web Hosting

Η δική σου ποιοτική εταιρία web hosting εύκολα και οικονομικά με την υποστήριξη της 1HOST.  Χρησιμοποίησε το λογότυπο της επιχείρησής σου, επέλεξε τις δικές σου τιμές πώλησης για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που να εξυπηρετούν τις δικές σου επιχειρησιακές  ανάγκες και εισέπραξε το 100% των κερδών!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των πακέτων μεταπώλησης.

Reseller 15G
από
18.34€
το μήνα
20 Domains WHM / cPanel
15GB NVMe
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
Απεριόριστοι FTP Λογαριασμοί
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Reseller 25G
από
27.50€
το μήνα
30 Domains WHM / cPanel
25GB NVMe
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
Απεριόριστοι FTP Λογαριασμοί
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Reseller 50G
από
55.83€
το μήνα
40 Domains WHM / cPanel
50GB NVMe
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
Απεριόριστοι FTP Λογαριασμοί
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Reseller 100G
από
87.50€
το μήνα
50 Domains WHM / cPanel
100GB NVMe
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
Απεριόριστοι FTP Λογαριασμοί
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% | Παρέχεται με πολιτική ορθής χρήσης
Οι τιμές που αναγράφονται στον παραπάνω τιμοκατάλογο αφορούν ετήσιες συνδρομές

Μεταφορά website από migration experts

Θέλετε να αλλάξετε πάροχο φιλοξενίας;

Ένας εξειδικευμένος στις μεταφορές τεχνικός μας, θα μεταφέρει την ιστοσελίδα σας γρήγορα και χωρίς διακοπή λειτουργίας! Επίσης, μπορούμε να μεταφέρουμε και το domain name σας στην 1HOST, έτσι ώστε η διαχείριση τους μέσα από τον λογαριασμό σας να είναι πλέον «παιχνιδάκι».

  • Μεταφορά όλων των Web Εφαρμογών: WordPress, Joomla κτλ
  • Μεταφορά από οποιοδήποτε Control Panel, όπως το cPanel, Plesk, Direct Admin κ.α.

Μεταφορά ιστοσελίδας, σε 3 απλά Βήματα:

  1. Παραγγελία Hosting: Διαλέξτε και πραγματοποιήστε παραγγελία για ένα πακέτο hosting. Άμεσα θα σας στείλουμε email με τις οδηγίες διαχείρισης του νέου σας πακέτου φιλοξενίας.
  2. Μεταφορά αρχείων & emai: Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω αιτήματος υποστήριξης στο online ticketing σύστημα μας, ώστε να προγραμματίσουμε την διαδικασία μεταφοράς. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε την μεταφορά μόνοι σας μπορείτε να κατεβάσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας από τον προηγούμενο σας πάροχο και να ανεβάσετε τα αρχεία σας, την βάση δεδομένων και τα email σας μέσω του cPanel σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Βάση Γνώσεων της 1HOST.
  3. Έλεγχος website & αλλαγή DNS: Ελέγξτε αν μετά την μεταφορά η ιστοσελίδα σας λειτουργεί σωστά εφόσον έχετε αλλάξει name servers στο domain σας. Η ιστοσελίδα σας θα λειτουργήσει από το νέο πακέτο φιλοξενίας σε 4 έως 24 ώρες.

12 Λόγοι για να επιλέξετε τα πακέτα φιλοξενίας της 1HOST

Datacenter: Ελλάδα & Γερμανία

Κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης μέσω του δικτύου οπτικών ινών πολλαπλών συνδέσεων μέσω (GR-IX, DE-CIX και άλλους παρόχους).

Enterprise Hardware

Supermicro και Hewlett Packard Servers, με επεξεργαστές Intel Xeon και NVME δίσκους σε RAID για κορυφαία ταχύτητα και ασφάλεια.

Οι υψηλότεροι πόροι!

Οι υψηλότεροι πόροι στα πακέτα φιλοξενίας Reseller hosting έως 4GB RAM, 4 CPU, 40MB/s I/O Usage και LVE Manager.

WHM / cPanel

Oι πελάτες σας έχουν ξεχωριστή πρόσβαση στο cPanel για να διαχειριστούν το hosting τους με το δικό σας λογότυπο, χωρίς καμία δικιά μας αναφορά.

Private Nameservers

Ανώνυμη υπηρεσία μεταπώλησης web hosting, με τους δικούς σας Nameservers, πχ: ns1.mybrandname.gr

Δωρεάν backup

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των πακέτων φιλοξενίας σας (έως και 2 μήνες πίσω), για παν ενδεχόμενο με το JetBackup.

Δική σας τιμή μεταπώλησης

Επιλέξτε τιμές πώλησης για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που να εξυπηρετούν τις δικές σας επιχειρησιακές ανάγκες και εισπράξτε το 100% των κερδών.

SSL Certificate Sectigo

Με κάθε αγορά Reseller Hosting, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν Sectigo SSL πιστοποιητικό ασφαλείας για όλα τα domain σας.

Ασφάλεια Δεδομένων

Τα δεδομένα και τα email σας προστατεύονται από ειδικά παραμετροποιημένα Firewalls, Antivirus και εξετάζεται η ορθή λειτουργία τους από τους τεχνικούς μας.

Εγκατάσταση Script

Softaculous: Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση εφαρμογών με 1 κλικ & εξειδικευμένα εργαλεία διαχείρισης για WordPress, Joomla, Prestashop κ.ά. για τους πελάτες σας!

Δωρεάν Site Builder

Με την αγορά οποιουδήποτε Reseller Hosting, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν Site Builder για να μπορούν οι πελάτες σας να κατασκευάσουν την δικιά τους ιστοσελίδα σε 3 απλά βήματα.

Υποστήριξη

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται μπορείτε να ανοίξετε ένα αίτημα υποστήριξης στο online ticketing σύστημα & ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σας δώσει τη λύση.


Αναλυτικά χαρακτηριστικά

Δωρεάν SSL Sectigo για κάθε domain

Mod Security

PHP OPcache

Backend Server: Apache με Mod_lsapi

DB Engine: MySQL

Webmail/SMTP/IMAP/POP3

Mod Security

Brute Force Protection

SpamAssasin – Antispam Solutions

Exploit Scanner (Malware Detection & Removal)

Στατιστικά χρήσης μέσω cPanel

WordPress Manager

FTP Access

JetBackup: Backup & Restore / Snapshots

Access/error log files

Subdomains/Domain alias

File Manager

DDoS Protection

Cloudlinux με CageFS & LVEm

Cloudlinux: Το κορυφαίο λειτουργικό για web hosting που σου εξασφαλίζει αποκλειστικούς πόρους, σταθερότητα λειτουργίας και ασφάλεια των αρχείων σας.

CageFS: Απομονώνει τα αρχεία των χρηστών του server για μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι πολλαπλών επιθέσεων (malware, κενά ασφαλείας κτλ).

LVE Manager: Σας εμφανίζει στατιστικά χρήσης πόρων από το domain σας, έτσι ώστε αν φτάνει ή ξεπερνάει τους διαθέσιμους πόρους, να βελτιώσετε τον κώδικα σας ή να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σας.

WHM / cPanel

Εύχρηστο Control Panel, πολυγλωσσικό με πολλές δυνατότητες, εύχρηστο στην χρήση του πάντα στην τελευταία έκδοση! Ο κάθε πελάτης σας έχει δική του πρόσβαση στη διαχείριση του πακέτου hosting του, για να κάνει ότι αλλαγές θέλει χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας.  Δυνατότητα τοποθέτησης του δικού σας λογότυπου στο WHM και στο cPanel.

PHP Versions (Multi PHP Manager)

Ενεργοποιείστε εύκολα διαφορετικές εκδόσεις PHP για κάθε ιστοσελίδα σας  PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 και 7.4!

Softaculous

H 1HOST προσφέρει σε όλα τα πακέτα το Softaculous. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο Joomla, WordPress, Drupal, Forums, e Shops, Blogs, Photo Galleries με ένα κλικ.

Συχνές ερωτήσεις για το Reseller Hosting

Σε ποιούς απευθύνεται το Reseller hosting;

Σε web developers, designers, διαφημιστικές, εταιρίες IT, επαγγελματίες που θέλουν μέσω ενός πακέτου Reseller hosting να φιλοξενήσουν περισσότερες ιστοσελίδες.

Πόσο σύντομα ενεργοποιείται το Reseller πακέτο μου;

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική, PayPal ή Viva Wallet, το hosting ενεργοποιείται άμεσα τα επόμενα λεπτά. Για πληρωμές μέσω τραπέζης, η ενεργοποίηση πραγματοποιείται καθημερινά, μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριο.

Μπορώ να αναβαθμίσω το πακέτο μου;

Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μέσω του λογαριασμού σας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από το online ticketing σύστημα.

Τι ισχύει με τις δωρεάν παροχές των Resellers;

Για τα Reseller πακέτα 25G, 50G και 100G και για ελάχιστη διάρκεια παραγγελίας 3 μηνών,  έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δωρεάν:

1 Domain name για περίοδο 2 ετών (.gr/.com/.net/.eu)

Ποιος θα υποστηρίζει τους πελάτες μου;

Εμείς υποστηρίζουμε εσάς για τυχόν θέματα που έχετε με την υπηρεσία, (websites, email, WHM, cPanel)  και εσείς μιλάτε με τους πελάτες σας για οτιδήποτε αφορά τεχνικά θέματα που αφορούν στα websites ή τα email τους.

Μπορώ να φτιάξω τα δικά μου πακέτα web hosting;

Βεβαίως και μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πακέτα με όσο χώρο, κίνηση δικτύου, email, ftp, addon domains κτλ εσείς θέλετε και να δώσετε στους πελάτες σας αυτόνομη πρόσβαση στη διαχείριση των ιστοσελίδων τους μέσω του cPanel, καθώς και να εγκαταστήσουν εφαρμογές με ένα κλικ, όπως WordPress, Joomla, Prestashop κτλ, χωρίς να χρειάζεται να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας, εύκολα και γρήγορα

Πόσες και τι είδους ιστοσελίδες μπορώ να φιλοξενήσω;

Μπορείτε να φιλοξενήσετε περιορισμένο αριθμό ιστοσελίδων. Συγκεκριμένα σε κάθε πακέτο φιλοξενίας αναγράφεται ο αριθμός των λογαριασμών cPanel που μπορείτε να δημιουργήσετε. Τα πακέτα Reseller hosting απευθύνονται σε ιστοσελίδες μικρών απαιτήσεων, κοινώς να είναι συνηθισμένα (όχι portals, forum και e-shops με μεγάλη επισκεψιμότητα). Σε περίπτωση που κάποια ιστοσελίδα  ξεπεράσει τον μέσω όρο του Server θα ειδοποιηθείτε άμεσα με μήνυμα ώστε να ενημερώσετε τους πελάτες σας που χρησιμοποιούν παραπάνω πόρους από το επιτρεπτό όριο.

© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2021.
Επιστροφή στην κορυφή