Τραπεζική Κατάθεση / Έμβασμα

Από την άνεση του σπιτιού στον H/Y ή οπουδήποτε με το κινητό σας τηλέφωνο κάνοντας χρήση της eBanking υπηρεσίας της τράπεζά σας μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό της οφειλής σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της 1HOST που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Μη ξεχάσετε να δώσετε αιτιολογία κατάθεσης το κωδικό του χρεωστικού. Δείτε την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε πως θα βρείτε το κωδικό αυτό.

Σημείωση: Τα έξοδα πληρωμής – χρεώσεις μεταφοράς εμβασμάτων, ορίζονται και κρατούνται εξ’ ολοκλήρου από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Σε κάθε περίπτωση το ποσό πρέπει να μπαίνει ανέπαφο στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Viva Wallet

To Viva Wallet είναι ένας γρήγορος τρόπος για την ολοκλήρωση της αγοράς/ανενέωσης οποιασδήποτε υπηρεσίας μας. Με χρήση πιστωτικών/χρεωστικών καρτών VISA, MasterCard, Diners και American Express, καθώς και για για τους κατόχους Viva Wallet (Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι).

Paypal

To Paypal είναι ένας άμεσος και γρήγορος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά/ανανέωση οποιασδήποτε υπηρεσίας μας. Την επιλογή πληρωμής μέσω Paypal θα την βρείτε μέσα στην περιοχή πελατών στην προσωπική σας καρτέλα.

Everypay

Η EveryPay είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών πλήρως αδειοδοτημένο και εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Με χρήση πιστωτικών/χρεωστικών καρτών VISA, MasterCard, Maestro, Diners, Discover.

© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2021.
Επιστροφή στην κορυφή