Radio Streaming Servers

Δημιούργησε τον δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό εύκολα και γρήγορα και μοιράσου την μουσική σου με τους ακροατές σου

Black Friday Προσφορά στα ετήσια πακέτα Radio Streaming με 50% έκπτωση!

Basic

Από

4.03 € 1 μήνα
Ποιότητα ήχου 320Kbps
Απεριόριστο Traffic
100 ακροατές
Centova Panel
Shoutcast v2
Realtime Στατιστικά
Ελληνικό Datacenter
Δεν υποστηρίζει AutoDJ

Ultimate

Από

7.26 € 1 μήνα
Ποιότητα ήχου 320Kbps
Απεριόριστο Traffic
600 ακροατές
Centova Panel
Shoutcast v2
Realtime Στατιστικά
Ελληνικό Datacenter
Δεν υποστηρίζει AutoDJ

Professional

Από

9.68 € 1 μήνα
Ποιότητα ήχου 320Kbps
Απεριόριστο Traffic
1500 ακροατές
Centova Panel
Shoutcast v2
Realtime Στατιστικά
Ελληνικό Datacenter
Δεν υποστηρίζει AutoDJ
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς Black Friday:

 • Η έκπτωση ισχύει μόνο για αγορά νέων πακέτων Radio Streaming, για νέους πελάτες, χρονικής διάρκειας ενός έτους και δεν ισχύιει για ανανεώσεις ή αναβαθμίσεις.
 • Η προσφορά ισχύει για όσες παραγγελίες γίνουν και εξοφληθούν έως και την Τετάρτη 30/11/2022 στις 23:59.
 • Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου, τα πακέτα ανανεώνονται στις τρέχουσες τιμές του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, όπως είναι αναρτημένες στον παραπάνω κατάλογο.

 • Shoutcast v2

  Το Shoutcast v2 είναι μία Streaming Media λύση, που επιτρέπει τη μετάδοση ήχου μέσω του διαδικτύου ακριβώς όπως γίνεται και με τις “παραδοσιακές” ραδιοφωνικές εκπομπές.

  Γρήγορα και εύκολα η ζωντανή ροή του σταθμού σας στους ακροατές σας, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείτε τα στατιστικά των ακροατών σας.Οι ακροατές μπορούνε να συνδεθούν με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που να υποστηρίζει και να αναπαράγει MPEG Layer 3 (γνωστό και ως MP3). Τα MP3 χρησιμοποιούνται στο Stream σε πραγματικό χρόνο, live.

  Το Shoutcast είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή Media Players όλων των μεγάλων κατασκευαστών.

  Icecast v2

  To Icecast v2 είναι είναι ένας streaming server παρόμοιος με το Shoutcast σε αρκετά σημεία. Είναι ισχυρός και σταθερός, που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις σε αυτόν αμέτρητα τραγούδια χωρίς να κολλάει ή να έχεις άλλα προβλήματα. Η κυρίως διαφορά του και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι να εντοπίζει πότε μια ζωντανή πηγή έχει συνδεθεί ή αποσυνδεθεί και αυτόματα να μεταφέρει τους ακροατές από το AutoDj στο ζωντανό πρόγραμμα και αντίστροφα χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε κάτι χειροκίνητα

  6 Λόγοι για να επιλέξεις Radio Streaming από την 1HOST

  Datacenter: Ελλάδα

  Κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης μέσω του δικτύου οπτικών ινών πολλαπλών συνδέσεων μέσω GR-IX και άλλους παρόχους.

  Centova Panel

  Το δημοφιλέστερο control panel αναμετάδοσης και διαχείρισης στην τελευταία του έκδοση με απεριόριστες δυνατότητες.

  AutoDj

  Με τον AutoDj μπορείς να ανεβάσεις την μουσική σου, να δημιουργήσεις της δικές σου playlist και ξεκινήσεις το streaming χωρίς να χρειάζεται να έχεις τον H/Y σου συνέχεια ανοικτό.

  RealTime Στατιστικά

  Στατιστικά και συγκεντρωτικά reports για τον ραδιοφωνικό σου σταθμό. Μερικά από αυτά είναι μοναδικοί ακροατές, συνδέσεις/μέρα, μέση διάρκεια ακρόασης ανά ακροατή κλπ

  Upgrade

  Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις να αναβαθμίσεις το πακέτο σου σε ένα μεγαλύτερο, με περισσότερους ακροατές και μεγαλύτερο χώρο στον δίσκο.

  Υποστήριξη

  Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις μπορείς να ανοίξεις ένα αίτημα υποστήριξης στο online ticketing σύστημα & ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σου δώσει τη λύση.

  Συχνές ερωτήσεις για το Radio Streaming

  Το Centova cast είναι το πιο εξελιγμένο control panel διαχείρισης των streaming server παγκοσμίως και περιέχει web interface, λεπτομερή στατιστικά ακροάσεων μαζί με τα ανάλογα report, AutoDj, Media Library

  Αν επιλέξεις πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική , PayPal, Viva Wallet ή Everypay, το Radio streaming hosting ενεργοποιείται άμεσα τα επόμενα λεπτά. Για πληρωμές μέσω τραπέζης, η ενεργοποίηση πραγματοποιείται καθημερινά, μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριο.

  Τα πακέτα φιλοξενίας της 1HOST έχουν μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια και διετή διάρκεια.

  Οι streaming servers της 1HOST, βρίσκονται σε Ελληνικό Datacenter (Interworks Cloud) με απευθείας σύνδεση με το δίκτυο GR-IX.

  Κάθε πακέτο διαφέρει ως προς τον αριθμό των ακροατών που μπορούν να ακούσουν τον ραδιοφωνικό σου σταθμό, αλλά και από την χωρητικότητα στον δίσκο.

  Αν ξεκινάτε τώρα τον ραδιοφωνικό σας σταθμό διαλέξτε το πακέτο Basic, αν έχετε ήδη ραδιοφωνικό σταθμό και δεν σας φτάνουν οι 100 ακροατές τότε το πακέτο που σας ταιριάζει είναι το Advanced. Αν έχετε περισσότερους ακροατές και θέλετε μεγαλύτερη χωρητικότητα δίσκου τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα Ultimate και Professional.

  Icecast vs2: ezstream, ices, ices-cc, ices2, Liquidsoap

  Shoutcast v1: ices, ices-cc, sc_trans v1

  Shoutcast v2: Liquidsoap, sc_trans v2

  Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μέσα από την σελίδα διαχείρισης ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Ο ρυθμός μετάδοσης δεδομένων αναφέρεται στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέσα απο ένα επικοινωνιακό κανάλι. Ο ρυθμός μετάδοσης δυαδικών ψηφίων (bit rate) αναφέρεται στο πλήθος των Bit που περνάνε απο ένα σημείο του καναλιού δεδομένων σε ένα χρονικό διάστημα. Μετριέται σε bits ανα δευτερόλεπτο (bits per second , bps)

  Copyright © 2023 1HOST. All rights reserved.