Πακέτα φιλοξενίας ραδιοφώνων

Ξεκίνησε το ραδιόφωνο σου σήμερα, εύκολα και γρήγορα! Ανέβασε την μουσική σου, δημιούργησε της δικές σου  playlist και ξεκίνα το streaming χωρίς να έχεις τον υπολογιστή σου συνέχεια ανοικτό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των πακέτων μας, οι τιμές μεταξύ Shoutcast v2 και Icecast v2 στα πακέτα φιλοξενίας είναι ίδιες και δεν υπάρχουν διαφορές.

Entry Radio
από
12.50€
το μήνα
100 ακροατές
Centova Cast
Shoutcast / Icecast
Ποιότητα ήχου 128Kbps
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
1GB Δίσκος
AutoDj
Realtime Στατιστικά
Ελληνικό Datacenter
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Budget Radio
από
25€
το μήνα
300 ακροατές
Centova Cast
Shoutcast / Icecast
Ποιότητα ήχου 128Kbps
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
3GB Δίσκος
AutoDj
Realtime Στατιστικά
Ελληνικό Datacenter
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Economy Radio
από
54.17€
το μήνα
600 ακροατές
Centova Cast
Shoutcast / Icecast
Ποιότητα ήχου 128Kbps
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
6GB Δίσκος
AutoDj
Realtime Στατιστικά
Ελληνικό Datacenter
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Business Radio
από
108.34€
το μήνα
1500 ακροατές
Centova Cast
Shoutcast / Icecast
Ποιότητα ήχου 128Kbps
Απεριόριστη κίνηση δικτύου
12GB Δίσκος
AutoDj
Realtime Στατιστικά
Ελληνικό Datacenter
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% | Παρέχεται με πολιτική ορθής χρήσης
Οι τιμές που αναγράφονται στον παραπάνω τιμοκατάλογο αφορούν ετήσιες συνδρομές

Icecast v2

To Icecast v2 είναι είναι ένας streaming server παρόμοιος με το Shoutcast σε αρκετά σημεία. Είναι ισχυρός και σταθερός, που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις σε αυτόν αμέτρητα τραγούδια χωρίς να κολλάει ή να έχεις άλλα προβλήματα. Η κυρίως διαφορά του και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι να εντοπίζει πότε μια ζωντανή πηγή έχει συνδεθεί ή αποσυνδεθεί και αυτόματα να μεταφέρει τους ακροατές από το AutoDj στο ζωντανό πρόγραμμα και αντίστροφα χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε κάτι χειροκίνητα

Shoutcast v2

Το Shoutcast v2 είναι μία Streaming Media λύση, που επιτρέπει τη μετάδοση ήχου μέσω του διαδικτύου ακριβώς όπως γίνεται και με τις “παραδοσιακές” ραδιοφωνικές εκπομπές. Γρήγορα και εύκολα η ζωντανή ροή του σταθμού σας στους ακροατές σας, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείτε τα στατιστικά των ακροατών σας. Οι ακροατές μπορούνε να συνδεθούν με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που να υποστηρίζει και να αναπαράγει MPEG Layer 3 (γνωστό και ως MP3). Τα MP3 χρησιμοποιούνται στο Stream σε πραγματικό χρόνο, live. Το Shoutcast είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή Media Players όλων των μεγάλων κατασκευαστών.

6 Λόγοι για να επιλέξετε Radio Streaming από την 1HOST

Datacenter: Ελλάδα

Κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης μέσω του δικτύου οπτικών ινών πολλαπλών συνδέσεων μέσω GR-IX και άλλους παρόχους.

Centova Panel

Το δημοφιλέστερο control panel αναμετάδοσης και διαχείρισης στην τελευταία του έκδοση με απεριόριστες δυνατότητες.

AutoDj

Με τον AutoDj μπορείτε να ανεβάσετε την μουσική σας, να δημιούργησε της δικές σας playlist και ξεκινήσετε το streaming χωρίς να χρειάζεται να έχετε τον H/Y σας συνέχεια ανοικτό.

RealTime Στατιστικά

Στατιστικά και συγκεντρωτικά reports για τον ραδιοφωνικό σας σταθμό. Μερικά από αυτά είναι μοναδικοί ακροατές, συνδέσεις/μέρα, μέση διάρκεια ακρόασης ανά ακροατή κλπ

Upgrade

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας streaming που έχετε σε ένα μεγαλύτερο, με περισσότερους ακροατές και μεγαλύτερο χώρο στον δίσκο.

Υποστήριξη

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται μπορείτε να ανοίξετε ένα αίτημα υποστήριξης στο online ticketing σύστημα & ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σας δώσει τη λύση.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο πακέτο πρέπει να διαλέξω;

Κάθε πακέτο διαφέρει ως προς τον αριθμό των ακροατών που μπορούν να ακούσουν τον ραδιοφωνικό σου σταθμό, αλλά και από την χωρητικότητα στον δίσκο.

Αν ξεκινάτε τώρα τον ραδιοφωνικό σας σταθμό διαλέξτε το πακέτο Entry Radio, αν έχετε ήδη ραδιοφωνικό σταθμό και δεν σας φτάνουν οι 100 ακροατές τότε το πακέτο που σας ταιριάζει είναι το Budget Radio. Αν έχετε περισσότερους ακροατές και θέλετε μεγαλύτερη χωρητικότητα δίσκου τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα Economy και Business Radio.

Αν δεν σας καλύπτει η ποιότητα του ήχου και θέλετε μεγαλύτερη όπως 192Kbpbs ή 320Kbps, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ετοιμάσουμε μια προσφορά. Το ίδιο ισχύει αν θέλετε και χαμηλότερη ποιότητα ήχου 96Kbps ή 64Kbps ή προσαρμοσμένο αριθμό ακροατών.

Πιο control panel χρησιμοποιείτε στους streaming server σας;

Το Centova cast είναι το πιο εξελιγμένο control panel διαχείρισης των streaming server παγκοσμίως και περιέχει web interface, λεπτομερή στατιστικά ακροάσεων μαζί με τα ανάλογα report, AutoDj, Media Library

Τι είδους AutoDj υποστηρίζεται;

Icecast vs2: ezstream, ices, ices-cc, ices2, Liquidsoap

Shoutcast v1: ices, ices-cc, sc_trans v1

Shoutcast v2: Liquidsoap, sc_trans v2

Μπορεί να γίνει αλλαγή version από Shoutcast v2 σε v1;

Αυτά που παρέχουμε είναι τα παρακάτω:  Icecast v2, Shoutcast v1, Shoutcast v2, Windows Media Services. Αν επιλέξετε κάποιο πακέτο φιλοξενίας που περιέχει Shoutcast v2 και θέλετε έκδοση v1 μπορεί να γίνει αλλαγή άμεσα εφόσον έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Πως πληρώνω και πότε θα ενεργοποιηθεί το πακέτο μου;

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική, PayPal ή Viva Wallet, το Radio streaming hosting ενεργοποιείται άμεσα τα επόμενα λεπτά. Για πληρωμές μέσω τραπέζης, η ενεργοποίηση πραγματοποιείται καθημερινά, μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριο.

Μπορώ να αναβαθμίσω το πακέτο μου;

Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μέσα από την σελίδα διαχείρισης ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποια είναι η ελάχιστη διάρκεια ενός πακέτου φιλοξενίας;

Τα πακέτα φιλοξενίας της 1HOST έχουν μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια και διετή διάρκεια.

Που βρίσκονται οι streaming server της 1HOST

Οι streaming servers της 1HOST, βρίσκονται σε Ελληνικό Datacenter (Interworks Cloud) με απευθείας σύνδεση με το δίκτυο GR-IX.

© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2021.
Επιστροφή στην κορυφή