Γιατί να επιλέξεις την 1HOST

Επαγγελματικό Web Hosting με κορυφαία τεχνική υποστήριξη από το 2008

Ποιοι είμαστε

Η 1HOST είναι ελληνικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) και επίσημος καταχωρητής της “.gr” επέκτασης ονομάτων από το 2008. Με την διαρκή ανανέωση των υποδομών φιλοξενίας και των τεχνολογιών της, παρέχει την ομαλότερη εμπειρία web hosting για τις ανάγκες του ιδιώτη, της μικρής επιχείρησης και του μεγαλύτερου επιχειρηματία.

Ισχυρά χαρακτηριστικά web hosting που ενισχύουν την δικτυακή σου παρουσία

Κατοχύρωση Domain Names

Online Κατοχύρωση domain names με κατάληξη .gr, .eu, .net, .com, .org και εκατοντάδες άλλες νέες καταλήξεις (newTLDS).

Web Hosting

Φιλοξενία ιστοσελίδων και εφαρμογών Web, WordPress, Joomla κ.α. για ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεταπωλητές με Email υπηρεσία.

Cloud Servers

Enterprise Cloud Servers με 100% hardware uptime και δυνατότητα να προσθέσετε όποτε το επιθυμείτε επιπλέον πόρους.

Email Hosting

Επαγγελματικό Email Hosting, ιδανικό για μικρομεσσαίες επιχειρήσεις και προσωπική χρήση.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της 1HOST

Επαγγελματικό Web Hosting: Ακόμη και με το μικρότερο πακέτο φιλοξενίας της 1HOST, έχεις στη διάθεσή σου όλα τα εργαλεία, WordPress Toolkit Deluxe, MySQL βάσεις δεδομένων, File Manager κ.α. έτοιμα να υποστηρίξουν οποιουδήποτε τύπου εφαρμογή ή website.

NVMe / SSD: Σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας η 1HOST διατηρεί τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων των πελατών της σε σκληρούς δίσκους τύπου NVMe / SSD και σε Enteprise SSD’s read/write intensive στους Cloud Servers.

Απλοποιημένο Control Panel: Όλα τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με το πολύ εύχρηστο cPanel που προσφέρει την πλήρη διαχείριση του πακέτου φιλοξενίας σε ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον με δυνατότητα πλοήγησης σε Ελληνικά, Αγγλικά και άλλες γλώσσες.

Reseller Web Hosting: Η δική σου ποιοτική εταιρία web hosting εύκολα και οικονομικά με την υποστήριξη της 1HOST. Χρησιμοποίησε το λογότυπο της επιχείρησής σου, επέλεξε τις δικές σου τιμές πώλησης για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που να εξυπηρετούν τις δικές σου επιχειρησιακές ανάγκες και εισέπραξε το 100% των κερδών!

Radio Streaming: Ξεκίνησε τον δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό εύκολα και γρήγορα! Ανέβασε την μουσική σου, δημιούργησε της δικές σου playlist και ξεκίνα το streaming χωρίς να έχεις τον υπολογιστή σου συνέχεια ανοικτό.

Εγκατάσταση Script: H 1HOST προσφέρει σε όλα τα πακέτα το Softaculous. Με το εργαλείο αυτό μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο Joomla, WordPress, Drupal, Prestashop, Blogs, Photo Galleries κτλ με ένα κλικ.

Το κορυφαίο Control Panel της παγκόσμιας αγοράς

NGINX ένας πανίσχυρος web server

Λειτουργικό σύστημα για διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Πιστοποιημένος καταχωρητής από την ΕΕΤΤ

GeoTrust και RapidSSL από την digicert

Εγγεγραμμένο μέλος στο RIPE NCC

Αντίγραφα ασφαλείας με την εφαρμογή JetBackup

Άμεσες ενημερώσεις ασφαλείας

Copyright © 2023 1HOST. All rights reserved.