Η Εταιρία 1HOST

Η 1HOST είναι ελληνικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) και επίσημος καταχωρητής της “.gr” επέκτασης ονομάτων από το 2008. Με την διαρκή ανανέωση των υποδομών φιλοξενίας και των τεχνολογιών της, παρέχει την ομαλότερη εμπειρία web hosting για τις ανάγκες του ιδιώτη, της μικρής επιχείρησης και του μεγαλύτερου επιχειρηματία.

Γιατί να επιλέξετε την 1HOST

Ισχυρά χαρακτηριστικά web hosting που ενισχύουν την δικτυακή σας παρουσία

Κατοχύρωση Domain Names

Online Κατοχύρωση domain names με κατάληξη .gr, .eu, .net,com. org και εκατοντάδες άλλες νέες καταλήξεις (newTLDS).

Κατοχυρώστε ένα Domain Name

Cloud Servers

Entrprise Cloud Servers με 100% hardware uptime και δυνατότητα να προσθέσετε όποτε το επιθυμείτε επιπλέον πόρους.

Δείτε τους Cloud Servers

Web Hosting

Φιλοξενία ιστοσελίδων και εφαρμογών Web, WordPress, Joomla κ.α. για ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεταπωλητές με Email υπηρεσία.

Δείτε τα πακέτα Web Hosting

Email Hosting

Επαγγελματικό Email Hosting, ιδανικό για μικρομεσσαίες επιχειρήσεις και προσωπική χρήση.

Δείτε τα Email Hosting

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της 1HOST

Επαγγελματικό Web Hosting από 1.80€ / μήνα. Ακόμη και με το μικρότερο πακέτο φιλοξενίας της 1HOST, έχετε στη διάθεσή σας όλα τα εργαλεία, Website Builder MySQL βάσεις δεδομένων κ.α. έτοιμα να υποστηρίξουν οποιουδήποτε τύπου εφαρμογή ή website.

SSD σκληρός δίσκός. Σε όλα της τα πακέτα φιλοξενίας η 1HOST διατηρεί τις βάσεις δεδομένων των πελατών της σε σκληρό δίσκο τύπου SSD. Η βάση δεδομένων της σελίδας σας είναι το βασικότερο συστατικό της και εκεί μέσα διατηρούνται πληροφορίες όπως:

  • τα άρθρα και τα blog post που γράφετε και δημοσιεύετε
  • τα προϊόντα που εμπορεύεστε σε περίπτωση που διατηρείτε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)
  • όλες οι λεπτομέρειες των παραγγελιών των πελατών σας όπως και τα στοιχεία τους
  • ρυθμίσεις της σελίδας, μεταφράσεις των πολυγλωσσικών web σελίδων και άλλα

Κάθε φορά που ένας χρήστης του internet επισκέπτεται την σελίδας σας, πολλαπλά ερωτήματα γίνονται στη βάση δεδομένων. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που συνθέτουν την σελίδα σας επιστρέφονται από τη βάση δεδομένων και ταξιδεύουν προς τον browser του χρήστη. Όπως καταλαβαίνετε, όσο πιο γρήγορα μπορεί να εξυπηρετήσει η βάση δεδομένων όλα τα ερωτήματα για την σύνθεση της σελίδα σας, τόσο πιο σβέλτη θα φαίνεται η απόκριση της προς τον τελικό χρήστη. Η χρήση δίσκου SSD σας παρέχει ό,τι ταχύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή κόσμο της τεχνολογίας για την αποθήκευση δεδομένων.

Στην εικόνα βλέπετε ένα συγκριτικό διάγραμμα με τις διαφορές μεταξύ απλού σκληρού δίσκου και έναν SSD δίσκο.

  • Speed: Διαφορά στην ταχύτητα ανάγνωσης (μεγαλύτερο είναι καλύτερο).
  • IOPS: Δυνατότητα εξυπηρέτησης ερωτημάτων ανά δευτερόλεπτο (μεγαλύτερο είναι καλύτερο).
  • Latency: Αρχικός νεκρός χρόνος του δίσκου για να ξεκινήσει να εξυπηρετή ερωτήματα (λιγότερο είναι καλύτερο).

Απλοποιημένο Control Panel: Όλα τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με το πολύ εύχρηστο cPanel που προσφέρει την πλήρη διαχείριση του πακέτου φιλοξενίας σε ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον με δυνατότητα πλοήγησης σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα κτλ.

Reseller Web Hosting: Η δική σου ποιοτική εταιρία web hosting εύκολα και οικονομικά με την υποστήριξη της 1HOST. Χρησιμοποίησε το λογότυπο της επιχείρησής σου, επέλεξε τις δικές σου τιμές πώλησης για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που να εξυπηρετούν τις δικές σου επιχειρησιακές ανάγκες και εισέπραξε το 100% των κερδών!

Radio Streaming: Ξεκίνησε τον δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό εύκολα και γρήγορα! Ανέβασε την μουσική σου, δημιούργησε της δικές σου playlist και ξεκίνα το streaming χωρίς να έχεις τον υπολογιστή σου συνέχεια ανοικτό.

Εγκατάσταση Script: H 1HOST προσφέρει σε όλα τα πακέτα το Softaculous. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο Joomla, WordPress, Drupal, Prestashop, Blogs, Photo Galleries κτλ με ένα κλικ.

Δωρεάν Κατασκευή Website: Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν τον RVSitebuilder για να κατασκευάσετε το site σας σε 4 απλά βήματα.

Reverse proxy. Η 1HOST σας παρέχει τη δυνατότητα βάλετε μπροστά από την σελίδα σας έναν reverse proxy. Ο reverse proxy ενεργεί ως διαμεσολαβητής. Όταν ένας χρήστης τους internet επισκέπτεται την σελίδα σας, μιλάει πρώτα με τον διαμεσολαβητή (reverse proxy) και στη συνέχει ο διαμεσολαβητής με τον server της 1HOST που φιλοξενεί την σελίδα σας.

Η χρήση διαμεσολαβητή δίνει απίστευτα πλεονεκτήματα, μερικά εκ των οποίων είναι:

  • Απίστευτη ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας. Ο διαμεσολαβητής κρατάει πάντα ένα αντίγραφο της σελίδα σας και απαντάει ταχύτατα στα αιτήματα των χρηστών. Θα μιλήσει μόνο με τον server της 1HOST όταν αισθανθεί πως έχετε ανανεώσει το περιεχόμενο της και τότε μόνο θα ανανεώσει το αντίγραφο που διατηρεί.
  • Τις μεσημεριανές ώρες που η κίνηση στους servers της 1HOST είναι αυξημένη, η σελίδα σας εξυπηρετείται ταχύτατα από τον διαμεσολαβητή χωρίς να εμποδίζετε από τον αυξημένο φόρτο.
  • Ο διαμεσολαβητής λειτουργεί ως firewall. Όλες οι επιθέσεις απορροφούνται και φιλτράρονται από αυτόν χωρίς η σελίδα σας να έρθει καν σε επαφή με κακόβουλα αιτήματα.

 

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε σχηματικά πως λειτουργεί ένας reverse proxy όταν ενεργοποιείτε μπροστά από την web σελίδα σας.

© 1HOST - WEB HOSTING 2008-2020.
Επιστροφή στην κορυφή
📢Προσφορά: -20% στο πακέτο φιλοξενίας Budget Plan | Promo code: BUDGET20
+ +