Έχετε πολλά websites? Χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας!

  • Αρχική
  • Web Hosting
  • Έχετε πολλά websites? Χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας!
Απρ 11, 2017

Ξεκινήστε την παρουσία σας ή μεταφέρετε τα πακέτα σας στην 1HOST και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα πακέτα φιλοξενίας!

 

Έχετε διαφορετικά δικά σας website ή διαχειρίζεστε τα website τρίτων? Το να διατηρείτε ένα πακέτο φιλοξενίας για το καθένα μπορεί να είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο.

Επιλέγοντας ένα πακέτο φιλοξενίας από την 1HOST έχετε τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε τα website σας πληρώνοντας μόνο το ένα!!

Το να φιλοξενείς  μέχρι 25 ιστοσελίδες συγκεντρωτικά, μέσα από την ίδια περιοχή διαχείρισης, όταν μάλιστα συνοδεύεται με ισχυρά δωρεάν εργαλεία, η φιλοξενεία γίνεται γρήγορη και εύκολη και σου κοστίζει πολύ φθηνότερα!

Για μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια μπορείτε να ξεκινήσετε με το οικονομικότερο πακέτο και σε περίπτωση αναβάθμισης η χρέωση είναι αναλογική αφαιρώντας το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει. Ακόμη η διαδικασία αναβάθμισης σε μεγαλύτερο πακέτο είναι αυτόματη και δεν επηρεάζει την λειτουργία των website.

-30% σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας!!
Επωφεληθείτε από την τρέχουσα προσφορά μας για σύντομο χρονικό διάστημα!

 

Έχετε στην κατοχή μεγάλο αριθμό πακέτων? Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των πακέτων και τα δωρεάν εργαλεία webhosting που παρέχουν.

Copyright © 2023 1HOST. All rights reserved.